Fóruns: Fotos

Registe-se

Para snowfalken: replyhoria::2007-04-13 11:47
Salut Edi si scuze pentru intarzierea raspunsului.
Am vazut de fapt critica aseara dar abea acum am un pic mai mult timp de stat pe la comp.

In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru timpul acordat (atat pt. scris cat si pentru workshop). Chiar inseamna mult pentru mine.

In al doilea rand, mie sincer nu are sens sa-ti ceri scuze ca nu ai timp...inteleg foarte bine lucrul asta si tacit. Stiu ca-ti place foarte mult ceea ce faci iar vrei ca rezultatul sa fie unul bun. De aceea chiar si criticile tale sunt extrem de elaborate, motiv pentru care sunt binevenite oricand...nu conteaza ca sunt la o zi, o saptamana sau o luna dupa ce fotografia a post pusa pe site.

In al treilea rand, imi place workshop-ul si intr-adevar face lucrurile mai dinamice. Sunt de parere ca si WS-urile care confera alte viziuni sunt cel putin la fel de importante si interesante ca si cele care imbunatatesc imaginea.
De adaugat aici as avea doar ca imaginea mea e cam un full-frame (am taiat cam 1 cm din ea...raportat la marimea ei de acum) si ca mai am o droaie de poze facute asupra aceluiasi subiect, unele chiar samanand destul de bine cu compozitia ta. Intr-adevar a fost o alegere destul de grea cand a venit vorba sa postez una...poate si sin cauza aia am mai pus una in workshop-ul cu capusa :)

Toate cele bune si un weekend placut!
Horia
Roménia
Title: Handsome :)Canon PowerShot S2 IS
Handsome :) (86)
horia Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 2158 W: 224 N: 4749] (16656)
[Apenas os membros registados podem colocar colocar mensagens.] [Vista Total] [Traduzir]
Lista de MensagensNome de Utilizador Data
Para snowfalken: reply horia Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 2158 W: 224 N: 4749] (16656)::2007-04-13 11:47